21 de des. 2013

Recomanacions

Recomanacions per aquest Nadal !


Joy to the world [enregistrament sonor] / Pink Martini

Nadales a càrrec de Pink Martini, orquestra de música de Portland (Oregon) que fou fundada el 1994 pel pianista Thomas M. Lauderdale. Pink Martini interpreta diferents gèneres musicals com ara la música llatina, clàssica, o jazz, en un estil molt propi, que es descriu com a "vintage".



Cuentos de Navidad / Charles Dickens

Recull de contes que evoquen de forma magistral l’esperit de Nadal. A més a més de la cèlebre Cançó de Nadal, es recullen quatre relats més on predomina la temàtica dickensiana: les desigualtats socials, la caritat, la infantesa... en una edició acurada i plena de color, gràcies a les il·lustracions de Javier Olivares.


La Fletxa blava [enregistrament vídeo] / director: Enzo D'Alo

Adaptació cinematogràfica d’un conte de Gianni Rodari. A Itàlia, la Befana és l’encarregada de repartir els regals el 5 de gener. Aquest any, però, no es troba bé i el seu ajudant, el dolent Scarafoni, es vol aprofitar de la situació. Una bonica història de Nadal, plena de bons sentiments, que farà les delícies de petits i grans!



De qui és? / Émile Jadoul

Un curiós i divertit conte sobre mitjons, on cada mitjó és diferent, amb textures diferents, i també pertany a un personatge diferent. Descobrirem amb aquest conte com és el mitjó de la fada, del pirata o fins i tot del llop, i com aquests tenen a veure, finalment, amb un conegut personatge de Nadal...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada