18 de nov. 2014

Guia de lectura

GUIA DE LECTURA

 “MÓN LABORAL”: la nova guia de lectura de la Biblioteca

Aquesta guia recull una mostra del fons que podeu trobar en aquest nou centre d'interès creat a la Biblioteca. La secció pretén donar resposta a l'actual context social i econòmic difícil en què ens trobem immersos, oferint un recurs útil que faciliti als ciutadans l'accés a materials publicats per ajudar al seu desenvolupament i promoció professional.

  • Cerca d’ocupació: orientació professional i eines per cercar feina, elaborar currículums i superar amb èxit les entrevistes de selecció.
  • Emprenedoria: orientació a l'hora de crear noves empreses i foment de l'autoocupació.
  • Gestió i organització d’empreses: des de com elaborar un pla estratègic i trobar finançament, fins a la gestió de cada sector dins d'una empresa: recursos humans, comptabilitat, control i avaluació, etc. 
  • Habilitats i tècniques de millora: aquells coneixements i habilitats necessàries per millorar els resultats professionals: coaching i lideratge, gestió del temps, motivació d'equips de treball, aprendre a negociar o a parlar en públic, etc.
  • Màrqueting i publicitat: millorar la venda, ja sigui de productes o serveis, mitjançant eines virtuals o presencials que millorin la comunicació amb el públic potencial. 

La bibliografia és extensa i contínuament actualitzada amb les darreres publicacions. Cada mes, podreu trobar més novetats d'aquest i d'altres centres d'interès.





A més, podeu consultar el prestatge virtual "Món laboral" que trobareu disponible a la Biblioteca Virtual. Trobareu tant les darreres notícies relacionades amb el sector, com també recomanacions de les últimes novetats publicades, recursos web per trobar feina, cursos universitaris gratuïts en línia (MOOC), legislació laboral vigent, webs imprescindibles, etc.