14 de nov. 2014

La Marató

LA BIBLIOTECA AMB LA MARATÓ DE TV3

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.
Però La Marató de TV3 va més enllà de l'obtenció de fons. Té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica.
La Biblioteca Tirant lo Blanc col·labora per tercer any consecutiu amb La Marató de TV3 amb la venda de llibres provinents de donatius, però a més, enguany totes les Biblioteques del Maresme s'hi sumen a la campanya sota el lema "Fes que la biblioteca bategui!" amb l'original idea d'apadrinar petits cors amb bons desitjos. Entre tots els cors apadrinats, en farem un de gran. 

La paradeta que podreu trobar a la nostra biblioteca està al vestíbul, des del 14 de novembre fins al 14 de desembre.


 Com podeu participar? Podeu escollir la via de col·laboració:

  • Emporteu-vos un dels llibres de la paradeta a canvi de la voluntat.
  • Escriviu un missatge positiu en un cor petit a canvi de la voluntat. Després l'heu d'enganxar al cor gran! 
En Salvador ens ho ensenya: