18 de des. 2014

Nadal 2015

GARLANDES DE NADAL


Aquest any ens venia molt de gust omplir la biblioteca d'ambient nadalenc i quan vàrem veure aquestes garlandes ens van semblar ideals per omplir la Sala infantil de color, ens han agradat tant que estem pensant deixar-les tot l'any! Aquestes garlandes són molt fàcils de fer i les podeu fer de la mida que vulgueu només canviant la llargada de les tires de cartró o fent la versió més simple de només tres tires.

Al llibre "111 activitats contra l'avorriment: treballs manuals, receptes, experiments, curiositats i altres idees per als dies sense escola" trobareu les instruccions per fer tres mides diferents i si necessiteu idees per altres èpoques de l'any el llibre està ple de propostes per fer treballs manuals, jocs, receptes i altres activitats curioses.

Nosaltres us deixem aquí les instruccions per fer les garlandes més grans, les més adequades per penjar a les finestres, al sostre  o en arbres de nadal grans i que ara omplen de color el sostre de la nostra sala infantil.

Què necessiteu?

-Cartolines de diversos colors
-Grapadora
-Cordill
-Cel.lo 

Com es fa?

Talleu set tires, totes de 2,5cm d'ample, amb les llargades següents: dues tires de 27 cm, deus de 23cm, dues de 18cm i una de 15cm.
Poseu les tires de manera que la més llarga quedi per fora i la més curta al centre. Has de mantenir aquest ordre a dreta i esquerra. Posa el trosset de cordill per poder penjar la garlanda a la tira central,anivella totes les tires per dalt  i tot seguit grapa-ho tot junt per la part de dalt. Després anivella les tires per sota, uneix-les i grapa-les totes juntes. 

I voilà! ja teniu una fantàstica garlanda de Nadal per decorar casa vostra!