20 de maig 2015

La biblioteca us recomana

LA BIBLIOTECA US RECOMANA: Literatura infantil
Walliams,David. Un amic excepcional. Montena, 2014
“Per què ha decidit ajudar el senyor Ferum, la Chloe? Doncs perquè és l'única persona al món que ha estat amable amb ella. Sí. Potser sí que fa una pudor de mil dimonis. Potser sí que la seva gossa, la Duquessa, sembla una rateta de carrer. Però és simpàtic i molt educat. A més a més, segur que té històries molt interessants per explicar... i a la Chloe, li encanten, les històries”
La Chloe, una nena no gaire popular a l’escola, bastant tímida i amb una família força peculiar, coneix al Senyor Ferum, un rodamón brut i pudent, i l’amaga a casa seva.  
Com veieu, partim d’una amistat impossible entre una nena i un rodamón i la seva gosseta.
Una història tendre però que no s’oblida de la realitat on hi trobem petites crítiques a la política, la televisió, la crisis econòmica actual.... Un llibre ple de sarcasme i humor molt british i  que agradarà tant a grans com petits perquè és un llibre divertidíssim.
L’estil d'en David Walliams recorda en molts sentits a les obres d’un altre gran escriptor britànic, en Roald Dahl. Les històries d'en Walliams, a més, tenen un altre element en comú amb aquest escriptor anglès, les obres d’ambdós escriptors estan il·lustrades pel cèlebre dibuixant Quentin Blake (si no teniu clar qui és segur que us sonaran les seves il·lustracions de “Charlie i la fàbrica de Xocolata” o “Matilda”)
Aquest és el sisè volum de La Increïble historia de..., una sèrie de llibres que han convertit el seu autor en rècord de vendes a Europa.
David Walliams és el pseudònim del conegut actor, còmic i presentador britànic David Edward Williams que ha participat per exemple en el popular programa d’sketches "Little Britain".
A la xarxa de Biblioteques trobareu altres títols de l’autor com “L’Àvia gàngster”, “ El dentista dimoni”, “El noi del milió” o “Les hamburgueses de rata”.
Si us agraden les històries d’aquest autor no deixeu de visitar la seva pàgina plena de jocs i contingut addicional: 

De “Un amic excepcional” no n’han fet booktrailer però aquí podeu veure el booktrailer d'una altra divertida novel.la de l'autor, “l’Avia gàngster” :



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada