18 de març 2016

Recomanació de sèries: Carnivàle

EL SÈRIEADDICTE US RECOMANA...

CARNIVÀLE


Carnivàle és una producció d’HBO de l’any 2003, un drama amb tocs de fantasia i misteri guardonada amb 5 premis EMMY i bastantes nominacions més.

La sèrie se situa als Estats Units de 1934 i tracta la història de Ben Hawkins, un jove amb poders per descobrir que s’unirà a un circ on l’acompanyaran uns personatges ben freaks. Per una altra banda, tenim el pare Justin, un capellà amb visions apocalíptiques obsessionat amb la voluntat de Déu. Els dos comparteixen uns somnis profètics ben estranys, però no només això: l’eterna batalla del bé contra mal encreuarà inevitablement els seus camins.

Amb una ambientació ben aconseguida, i una representació de l’ambient circense de l’època mescla de personatges estrambòtics i un toc de prostíbul, la sèrie ens va portant de misteri en misteri, amb uns poders sobrenaturals que van in crescendo, fins al desenllaç final.

Com a curiositat, dir que un dels personatges principals del circ és Michael J. Anderson, conegut entre d’altres per la sèrie de culte Twin Peaks.

Per a més informació, aquí teniu la fitxa tècnica de FilmAffinity i de IMDb.

Aquí us deixem el tràiler de la primera temporada:



Si voleu veure l'opening, seguiu aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada