15 d’abr. 2016

Recomanació de sèries: Sherlock

EL SÈRIEADDICTE US RECOMANA...


Aquest cop us recomanem una sèrie britànica, no tot serà nord-americà!
La sèrie (o minisèrie, pel seu format de 3 capítols per temporada) és Sherlock, produïda per la cadena BBC l’any 2010. Encara no ha estat guardonada per cap certamen internacional, tot i ser una de les grans favorites amb un bon grapat de nominacions cada any. 

No caldrà que us fem masses presentacions: la minisèrie va del famós detectiu creat per Conan Doyle, Sherlock Holmes, i el seu ajudant Doctor Watson. Això sí, hi ha un gran esforç per portar l’acció al present, adaptant tant les històries com les ubicacions i les tecnologies del clàssic a les nostres contemporànies. Una relectura del tot encertada. A més, tant la duració dels capítols (ben bé hora i mitja cadascun) com la qualitat fan que més que una sèrie sembli que estem veient una pel·lícula. També cal destacar la magnífica interpretació que fan tots dos actors principals, coneguts per moltes altres pel·lícules com la trilogia del Hobbit.

Una sèrie molt completa, atractiva, i que agradarà i enganxarà a tots aquells qui gaudeixin de l’estil del Sherlock Holmes clàssic i als qui no el coneguin tant.


Per a més informació, aquí teniu la fitxa tècnica de FilmAffinity i de IMDb.

Aquí us deixem el tràiler de la primera temporada i l'opening:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada