15 de set. 2016

Recomanació de sèries: Fargo

EL SÈRIEADDICTE US RECOMANA...


Avui us proposem Fargo, una minisèrie de 10 capítols per temporada produïda per FX (una branca de la cadena americana Fox). Des del 2014 se n’han emès dues temporades, àmpliament guardonades, i s’està a l’espera de la tercera.

Inspirada en la pel·lícula homònima dels germans Coen però situada l’any 2006, la minisèrie ens porta a un poblet de Minnesota on viu un venedor d’assegurances bastant mediocre, Lester Nygaard (interpretat per Martin Freeman). Aquest coneixerà un personatge misteriós (Billy Bob Thornton) que li canviarà la vida. També s’acabarà l’absoluta tranquil·litat del poble al succeir-se tot un seguit d’assassinats, que casualment recorden a una altra sèrie de morts violentes que va haver-hi l’any 1979 en un poble proper. Tant la successió de fets com la pròpia investigació van a bon ritme i et mantindran atent a la pantalla.

Tot i que sigui una sèrie que tracta de morts i investigacions policials, té tocs d’humor que fan que t’ho passis realment bé veient com s’encadenen els fets. En alguns moments, no sabreu si riure o escandalitzar-vos, i això fa que t’enganxis des del primer episodi.

Per a més informació, aquí teniu la fitxa tècnica de FilmAffinity i de IMDb.

Aquí us deixem el tràiler de la primera temporada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada