17 de febr. 2017

LA BIBLIOTECA US RECOMANA: Novel·la
Brooks,Ben.Hurra. Blackie books,2017

Una història dolorosa, una novel.la incòmoda, gairebé un cop de puny a l’estomac. 
“Hurra” comença amb el suïcidi de la germana del protagonista des d’un aparcament de varies plantes i a partir d’aquí ens mostra la descomposició d’una família, la cerca de respostes, tot i que l'Adam-el protagonista- i el seu germà no en són massa conscients d'estar cercant cap resposta,l'angoixa per no sentir el que toca... i tot això barrejat en un còctel ple d’alcohol, drogues i fast-food de la pitjor qualitat.
Potser l’adjectiu que millor definiria els sentiments en llegir la història seria “desesperació” tot i que sempre hi ha un petit espai, encara que en aquest cas sigui molt petit, per l’esperança.

Aquesta és la tercera novel.la del jove autor anglès publicada al nostre pais; amb les anteriors “Lolito” i “Crezco” publicades també per Blackie Books va tenir tant d’èxit que “Hurra” s’ha publicat abans a l'estat espanyol que al Regne Unit.
Un fenòmen de masses o un èxit justificat? En Ben escriu tal i com parla i ja són moltes les veus, inclòs el “The Guardian” que el nomenen com “la veu de la seva generació”.

Amb multitud d’admiradors però també de detractors arreu,el que sí que és cert és que “Hurra” és una novel.la que no us deixarà indiferents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada