24 d’abr. 2020

Concurs de lectures confinades

Concurs de lectures confinades 2020: Bases del concurs                               

#BiblioMontgatACasa


BASES:


1. Per participar al concurs heu de fer una fotografia d’un #BiblioMontgatACasa. És a dir, una imatge que capti un moment relacionat amb la lectura o els llibres durant aquest període de confinament.


2. Un cop feta la fotografia, pengeu-la a Instagram, Twitter o Facebook amb, com a mínim, les dues etiquetes #BiblioMontgatACasa i #BiblioMontgat. A més, haureu d’acompanyar la imatge amb un fragment de text del llibre que estigueu llegint, citant el seu títol i autor/a, i fer una menció al perfil de la biblioteca: @bibliomontgat a Instagram i Twitter, i @Biblioteca Tirant lo Blanc a Facebook.


3. No oblideu fer-vos seguidors del perfil de la biblioteca de la xarxa social on participeu per poder optar al sorteig.


4. Un cop finalitzat el concurs se sortejaran 6 vals entre tots els participants per a la compra d’un lot de llibres.

5. Els noms i les imatges participants es podran fer públiques al bloc de la biblioteca, al seu Facebook, Twitter o Instagram, així com als canals oficials de l’Ajuntament de Montgat.

6. Teniu temps fins el 24 de maig per participar!!

Premis

- 6 vals per a la compra de llibres (a escollir pels/per les guanyadors/es) per valor de 60€ a la llibreria Saltamartí Llibres.

Bases del concurs


1. Només entraran a concurs les fotografies penjades a Instagram, Twitter o Facebook des del dia 24 d’abril fins al dia 24 de maig a les 23.59 h, dates d’inici i de finalització del concurs respectivament.

2. Només entraran a concurs les fotografies pertanyents a perfils que siguin seguidors de @bibliomontgat a Instagram o Twitter, i a Biblioteca Tirant lo Blanc a Facebook, segons quina sigui la xarxa escollida per participar en aquest concurs.

3. Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi sempre que aquestes compleixin les característiques exigides i portin les dues etiquetes indicades. Serà imprescindible que les fotografies publicades tinguin accés obert (compte públic) com a mínim fins a la data d’acabament del concurs, el diumenge 24 de maig a les 23.59h.

4. El sorteig tindrà lloc el dilluns 25 de maig, escollint-se únicament sis guanyadors entre tots els participants, independentment de la xarxa social on s’hagi participat.

5. Un cop sortejat el primer premi, el nom del guanyador s’exclourà en el sorteig del segon premi, en cas que hagi participat amb més imatges dins el mateix concurs, tants cops com sigui necessari fins que resulti el nom d’un nou guanyador.

6. Un mateix participant podrà concursar a qualsevol de les tres xarxes socials de la biblioteca, sempre que se segueixin les bases d’aquest concurs.

7. El premi no és transferible a una altra persona o intercanviable pel seu valor monetari. Queda prohibida la seva comercialització o venda.

8. La biblioteca contactarà amb els guanyadors a través d’una menció a la fotografia guanyadora, i els demanarà que contactin a través del correu electrònic (b.montgat.tb@diba.cat) per tal de poder fer efectiva l’entrega del premi. La biblioteca pot contactar amb el guanyador a través d’altres vies si disposa d’aquestes i ho considera oportú. La comunicació oficial i vàlida del premi, però, serà via menció a les imatges d’Instagram, Twitter o Facebook guanyadores.

9. Si passats 15 dies després de la publicació del nom del guanyador, aquest no ha reclamat el seu premi, serà declarat desert i la biblioteca quedarà eximida de cap responsabilitat.

10. Els participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs a la biblioteca, que les podrà utilitzar per a accions de promoció i difusió del propi concurs.

11. L’acceptació del premi per part dels guanyadors suposa donar el consentiment per utilitzar el seu nom amb fins publicitaris i en material promocional, sempre en relació directa amb la present campanya.

12. La biblioteca es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.

13. Participar al concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’ús d’Instagram, Twitter i Facebook.

14. La biblioteca no es fa responsable de les possibles pèrdues de dades per problemes de correu electrònic o per mal funcionament d’Instagram, Twitter i Facebook o Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada