1 de des. 2010

Recomanacions mes desembre

Llinatge
de Miquel Esteve

Llinatge és una aventura de passions i traïcions que encercla el llinatge Dip i esdevé una conjectura mítica de la mateixa natura humana. Els protagonistes d'aquesta novel·la són els dips, éssers sobrenaturals que formen part del llegendari català i que Joan Perucho va mitificar en les Les històries naturals. En aquest història, que transcòrrer a cavall de les ciutats de Barcelona i Roma, i s'atura en els paratges de Tivissa i Pratdip, Jaume Robinson, un periodista inexpert, viatja al cor de l'enigma acompanyat per una dona coneixedora dels secrets del tarot de Marsella. Una novel·la trepidant i carregada d'intriga i sensibilitat, en la qual fins la mort s'alça del seu llaç invisble per prendre-hi part.


La isla de Odín
de Janne Teller

Novel·la ideal per als amants de la mitologia. La isla de Odín és un conte de fades per adults, una al·legoria religiosa, una saga contemporànea sobre la fe, el valor i l'amor, així com sobre l'Escandinavia d'avui.
Un brillant relat que tracta d'aventures i i desventures d'Odín, un hombe molt baixet què ha perdut la memòria i què aparentment no té identitat, que apareix en una illa misteriosa, una mena de món fora de la realitat i què l'únic que desitja és tornar a casa, però el destí no s'ho posa gens fácil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada