25 de nov. 2011

Trobada de clubs de lectura de la comarca del Maresme

Novetat d’última hora: us comuniquem, que el proper dilluns 28 es farà una trobada dels clubs de lectura de la comarca del Maresme amb l’escriptor Ramon Solsona, autor del bestseller català i Premi Sant Jordi 2010: l’home de la maleta.

El Lloc: Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró

L’hora: a les 19h

i......... tenim transport gratuït!!!!!: un autocar ens portarà a Mataró. L’hora de recollida......: el que s’allargui la conversa amb l’escriptor, però de ben segur, que tots i totes quedarem molt satisfets d’haver compartit amb ell converses i opinions.

Aquells/es que vulgueu participar d’aquesta trobada, cal que ens truqueu urgentment: les places són limitades.

I ara us fem cinc cèntims sobre la biografia d’aquest autor català:

Ramon Solsona (Barcelona, 1950) és escriptor i periodista. Durant vint anys exerceix com a professor de secundària i des de 1992 es dedica professionalment a la literatura i el periodisme. Ha publicat les novel·les Figures de calidoscopi (1989), Les hores detingudes (1993) —guardonada amb els premis Crítica Serra d'Or, Prudenci Bertrana i Lletra d'Or—, DG (1998), No tornarem mai més (1999), Línia blava (2004) i L'home de la maleta (2010), premi Sant Jordi de novel·la del mateix any. També ha escrit els llibres de relats Llibreta de vacances (1991) i Cementiri de butxaca (2006).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada