29 de juny 2012

Recomanacions de llibres pels més petits


Arriba l’estiu i els més petits ja estan de vacances; ara és un bon moment per fomentar el plaer de la lectura dels més menuts. És molt important reforçar aquesta dinàmica ja que l’estiu és molt llarg i no han de perdre tot el que han guanyant a l’escola durant aquest curs.

Per aquest motiu, des de la biblioteca us recomanen uns títols que segur que els hi agraden. Podran gaudir d’estones d’aprenentatge i diversió alhora.

Diari del Greg: Greg Heffley, el protagonista d’aquesta sèrie, rep com a regal de la seva mare un diari en el qual podrà escriure tot el que li passa a través de vinyetes còmiques per tal d’explicar  pensaments i el seu dia a dia a l’institut. 

Manolito Gafotas: Manolito García més conegut com a Manolito Gafotas és un nen de Carabanchel que acompanyat del seu avi Nicolàs, el seu germà el Imbécil  i els amics l’Orejones, el Yihad i la Susana viuran un munt d’aventures.

Geronimo Stilton: Aquesta col·lecció ha estat una de les més llegides aquest any. Hi ha infinitat de títols en els quals es narren les aventures del ratolí Stilton. Aquest és escriptor i periodista, viu a una illa misteriosa i s’enfrontarà a miler d’aventures acompanyat dels seus amics i familiars. 

Penya dels tigres : la Virgi, el Pau i en Lluc són els millors detectius que mai heu vist, però cal saber que només tenen 13 i 14 anys, i que amb el seu amagatall  sota l’estàtua d’un tigre daurat d’un restaurant controlen els casos que investiguen. No tenen aparells sofisticats però tenen una ment ingenyosa, gadgets i força.

Molly Moon: Molly Alice Jane Hermione Cell Logan, més coneguda com Molly Moon és una nena òrfena de 10 anys; un dia descobreix un llibre sobre hipnotisme i gràcies a aquest comença a viure múltiples aventures.

Totes aquestes col·leccions estan disponibles a la nostre biblioteca. No dubteu en donar-li un cop d’ull i començar a gaudir amb els més petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada