14 de gen. 2013

La biblioteca us recomana: El pes desitjat en 11 passos de Joan Majó i Merino


Ara que s'acosten les festes de Nadal i els inevitables àpats abundants típics d'aquests dies us recomanem un llibre que us ajudarà a no acumular o a perdre aquells quilets que amb els temps qui més qui menys va acumulant.

Un llibre que ens proposa un canvi d'hàbits i un pla per perdre pes saludablement d’una forma que sigui viable amb
la nostra vida, la feina, els horaris i les obligacions,sense passar-ho malament, ni passar gana, ni menjar cada dia allò que no ens agrada, ni dependre d’una càpsula o algun beuratge.
En aquest llibre trobarem la motivació que ens farà fàcil el canvi d’hàbits, fruit de l’experiència d’un dietista que ens ajudarà a agafar el domini del propi cos. 
Un camí per fer el salt definitiu cap a la salut!


Joan Majó Merino (Arenys de Munt – Barcelona, 1982) és diplomat en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona (CESNID) i postgraduat en Alimentació Hospitalària per la Universitat de Navarra. Des del 2004, ha exercit la consulta privada en diferents centres i la seva missió sempre ha estat la d’ensenyar als pacients a retrobar el seu pes desitjat. Des del 2006, treballa en una empresa de restauració col·lectiva.

Trobareu més informació:
A la pàgina de Facebook "El pes desitjat en 11 passos": http://www.facebook.com/pages/El-pes-desitjat-en-11-passos/231108046971960
i al Twitter d'en Joan Majó i Merino: http://twitter.com/majo_joan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada