21 de gen. 2013

La biblioteca us recomana: La porta dels tres panys de Sònia Fernandez-Vidal

Niko és un noi de 14 anys que un bon matí tria un altre camí per anar a l'institut i troba una casa que no havia vist mai. Atret pel misteri, hi entra i es trobarà immers en un univers extrany. Dins del món quàntic passen coses sorprenents: un univers es crea del no-res, un taller de rellotgeria ofereix viatges a la velocitat de la llum i un gat apareix i desapareix alhora. El que en Niko no sap és que té una missió important; per sort l'ajudaran uns nous amics que acaba de fer en aquest curiós món,l'elf Eldwen i la fada Quiona.

Si us va agradar Quantic Love aquesta història tampoc us decebrà!

La seva autora és llicenciada en Física per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora en òptica quàntica. Ha treballat al Centre Europeu d'Investigació Nuclear (CERN) i també ha col.laborat amb el Laboratori Nacional de Los Alamos als Estats Units. 
Fins el 2009, va  treballar com a investigadora a la Universitat Autònoma de Barcelona en el projecte espanyol sobre òptica i informació quàntica i ho va compaginar amb la seva tasca docent.

Els darrers anys s'ha dedicat a fer xerrades d'introducció a la física quàntica a públics no científics amb l'objectiu d'obrir les consciències de la gent a realitats diferents.


Si voleu aprofondir en el tema, en aquest enllaç podeu veure una conferència molt interessant de l'autora sobre qüestions relacionades amb la física quàntica:
http://canal.uvic.cat/videos/443/la-porta-dels-tres-panys
I vosaltres, què en penseu?Algu de vosaltres ha llegit aquest llibre? El recomanarieu?
Vinga va, deixeu-nos els vostres comentaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada