15 de febr. 2013

L'opinió dels usuaris

Estem molt contents per tots els comentaris que ens heu deixat en motiu del desè aniversari de la biblioteca, aquí en teniu una mostra!:

L'equip de la biblioteca: en Martí, en David, la Patricia i la Gemma

Em sembla un espai molt tranquil i acollidor. Les persones que hi treballen saben el que es fan. Per molts anys!!!
Carme i Adriana. Turó del Mar

La biblioteca per mi és com la meva segona casa. Sempre hi sóc ben acollit.
Salvador. Colònia Argentina

Estem molt contents de poder gaudir d’un lloc tan entranyable on ens fan sentir com a casa i on poder aconseguir d'uns moments de descans. Una teràpia fantàstica. Felicitats!!!
Esther. El Turó

Enhorabona i felicitats. Després de tants anys només puc desitjar-vos més vida cultural. Un veí que diu sorprès: 10 n’hi do!
Rafa. Tiana

La biblioteca amb millors vistes del Maresme! Moltes felicitats per tirar endavant amb un projecte que va començar fa 10 anys i que el tinguem per molts anys més!!!
Sandra. Can Maurici

Molt contents pels vostres 10 anys. Moltes gràcies per l'amabilitat, paciència i professionalitat dels que feu possible que hi vinguem sovint. A pels propers 10 més!!!
Joan i família. Casc antic

Moltes felicitats!!! Desitjo que amb la crisi que estem patint, l’ajuntament no pensi ni de lluny en deixar-nos sense biblioteca al poble, ja que és una eina molt important pel futur dels nostres fills.
Susana. Sant Fosc de Campsentelles

Comparteixo aniversari amb vosaltres i estic molt feliç que amb la vostra professionalitat feu créixer la llavor que vam plantar. De cara al mar!!! On millor, per viure les lletres?
Rosa Aleman (alcaldessa de Montgat l'any de la inauguració de la biblioteca).

Moltes gràcies per la vostra atenció i professionalitat. Us poso un 10 en aquests 10 anys!!!
Chus. Montsolis

Un centre de referència al nostre municipi, tan a nivell individual com col·lectiu. Un espai de relax i esbarjo, pau i serenitat. Gràcies per ser-hi!!!
M. Ángeles. Turó del Mar

Una de les millors biblioteques que he conegut. Amb un disseny molt aprofitat, llum, vistes al mar, innumerables obres i grans oportunitats per apendre una mica més cada dia. A destacar l’amabilitat i simpatia de tot el personal. Felicitats!!!
Marta. Montsolis

Sou el millor que m’ha passat el darrer any. Sempre en el meu cor!
Rosa. Badalona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada