25 de març 2013

La biblioteca recomana: "El papa és de plastilina. Ioga per a pares i fills"


Per a tots els no iniciats en el ioga pot semblar sorprenent que existeixin en el mercat llibres com aquest  adreçats als més petits però el seu autor ens planteja postures adequades per a nens i a més les planteja d'una manera divertida i entenedora.

El llibre ens presenta 9 postures senzilles i divertides al llarg d'una història en la que cada una de les postures queda relacionada amb el seu significat i alhora amb la vida diària.

El llibre ensenya als nens a incorporar els exercicis de ioga a la seva vida quotidiana i també dona alguns consells per a la seva pràctica. L'objectiu de l'autor és que pares i fills practiquin plegats i que els pares donin exemple als fills pel que fa a bons costums i una vida feliç i saludable.
Les il·lustracions de Sophie Fatus, optimistes i plenes de color acompanyen també perfectament la narració dels exercicis i són el complement ideal en aquesta petita història que desmitifica el ioga i ensenya als nens com començar a exercitar-se en aquesta disciplina mil·lenària que aporta tants beneficis per la salut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada