30 d’abr. 2013

La biblioteca us recomana: "Menjars tradicionals de tot l'any" d'Elena Ferro



FERRO, Elena. Menjars tradicionals de tot l’any. El calendari festiu-culinari per a totes les edats. Barcelona: Baula, 2012.


A través de'n Sebastià Panarra, el follet de les festes, l'Elena Ferro fa un repàs dels plats més típics de cada festa i de cada estació de l'any al nostre país. 
Amb un estil narratiu d'aventura màgica que apropa els més petits a la cuina catalana i a les nostres tradicions més arrelades anem coneixent estació per estació les festes més assenyalades i els plats més típics de cada festivitat.
Les il·lustracions de'n Subi donen color i simpatia a les menges i festivitats de les diferents estacions de l'any i a més, la història compte amb el pròleg de'n Pere Tapias (cantant i gastrònom). 
Un llibre no només per a infants si no també per a mares i pares i tot aquell interessat en conèixer les nostres tradicions; una història que ens mostra la cuina  com quelcom que va molt més enllà del fet d'alimentar-se, com un acte familiar i col·lectiu, un element de fusió de cultures i alhora d'innovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada