25 de juny 2015

II Concurs d'Instagram
El concurs

1. Instagramers!!! Per participar al concurs heu de fer una fotografia d’un #bibliomontgatestiu15. És a dir, una imatge que capti un moment relacionat amb la lectura o els llibres durant aquest estiu 2015.

2.
 Un cop feta la fotografia, pengeu-la a Instagram amb l’etiqueta #bibliomontgatestiu15.

3. No oblideu fer-vos seguidors del perfil de @bibliomontgat a Instagram per poder participar al sorteig. 

4. Un cop acabat el concurs, es sortejaran 2 vals per a la compra d’un lot de llibres a escollir.

5.
 Els noms i les imatges guanyadores es faran públiques al blog de la biblioteca, al seu Facebook i Twitter i també mitjançant una menció i un comentari a les imatges guanyadores d’Instagram.

6. Teniu temps fins el 13 de setembre per participar!!


(Si us agrada el món de la fotografia però encara no coneixeu Instagram, consulteu-nos! Durant el mes de juliol farem sessions pràctiques de formació!). 

Premis

2 vals per a la compra de llibres a escollir (per un import màxim de 50€) a la llibreria Saltamartí Llibres.

Bases del concurs

1. Només entraran al concurs les fotografies penjades a Instagram des del dia 1 de juliol fins al dia 13 de setembre les 23.59 h, dates d’inici i de finalització del concurs respectivament.

2. 
Només entraran a concurs les fotografies pertanyents a perfils que siguin seguidors de @bibliomontgat a Instagram.

3. 
Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi sempre que aquestes compleixin les característiques exigides per la temàtica i portin l’etiqueta indicada.

4.
 El sorteig tindrà lloc dilluns 14 de setembre, durant l’horari d’obertura de la biblioteca, escollint-se únicament dos guanyadors entre tots els participants.

5.
Un cop sortejat el primer premi, el nom del guanyador s’exclourà en el sorteig del segon premi en cas que hagi participat amb més imatges dins el mateix concurs, tants cops com sigui necessari fins que resulti el nom d’un nou guanyador.

6. 
El premi no és transferible a una altra persona o intercanviable pel seu valor monetari. Queda prohibida la seva comercialització o venda del regal. 

7. 
La biblioteca contactarà amb els guanyadors a través d’una menció a la fotografia guanyadora, i els demanarà que contactin per fer efectiva l’entrega del premi. La biblioteca pot contactar amb el guanyador a través d’altres vies si disposa d’aquestes i ho considera oportú. La comunicació oficial i vàlida del premi, però, serà via menció a la imatge d’Instagram guanyadora. 

8.
 Un cop notificats els noms dels guanyadors, aquests hauran de facilitar les seves dades personals i de contacte a la biblioteca mitjançant correu electrònic (b.montgat.tb@diba.cat) per tal que li siguin entregats els premis.

9.
 Si passats 15 dies després de la publicació del nom del guanyador, aquest no ha reclamat el seu premi, aquest serà declarat desert i la biblioteca quedarà eximida de cap responsabilitat.

10.
 Els participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs a la biblioteca, que les podrà utilitzar per a accions de promoció així com a difondre-les al seu blog i xarxes socials per a la difusió del propi concurs. 

11. 
L’acceptació del premi per part dels guanyadors suposa donar el consentiment per utilitzar el seu nom i imatge amb fins publicitaris i en material promocional, sempre en relació directa amb la present campanya.

12.
 Excepte on està prohibit per llei, el concurs està obert a qualsevol persona major de 14 anys.

13.
 La biblioteca es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.

14.
 Participar al concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’ús d’Instagram.

15. 
La biblioteca no es fa responsable de les possibles pèrdues de dades per problemes de correu electrònic o per mal funcionament d’Instragram o Internet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada