11 de juny 2015

La biblioteca us recomana

LA BIBLIOTECA RECOMANA: Àlbum il·lustrat


Callias,Aurore. La isla de los perros. Libros del zorro rojo, 2014



«En una isla repleta de olivos vive la pequeña Ida en compañía de treinta y tres peculiares perros. Una mañana decide ponerle nombre a cada uno de ellos. Y así comienza esta mágica historia...».

L’editorial Libros del zorro rojo, que és ja una referència en l’edició d’obres il·lustrades, ha publicat un àlbum que no us deixarà indiferents.

Una proposta original i divertida en la que trenta tres gossos es van transformant en diferents animals a mesura que Ida, la protagonista d’aquesta història, els va anomenant amb els noms d’altres animals.

A través de la il·lustració l’autora ens proposa un joc de metamorfosi,a cada pàgina o doble pàgina veiem la transformació dels cans, que a més pertanyen a una raça de gos diferent.

La il·lustració d’aquest àlbum és com la història, simple però molt efectiva; línies fines, i predomini del blanc  amb alguna taca de color aquí i allà. Un dibuix molt expressiu  que transmet el moviment  de cada una de les transformacions dels animals.

Sense gairebé text, es tracta d’un llibre deliciós, que podem mirar i remirar una i una altra vegada ja que té multitud de lectures.
L'autora,l'Aurore Callias, va estudiar art a l’ École Estienne i disseny i escenografia a l’École de La Cambre de Brussel·les. 
Des de 2003 compagina l’ escriptura i la il·lustració de llibres infantils amb els seus treballs a la premsa.
“La isla de los perros” es la seva primera obra publicada a l’Estat Espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada