20 de maig 2016

Recomanació de sèries: Lost (Perdidos)

EL SÈRIEADDICTE US RECOMANA...


Lost, o Perdidos en la seva traducció al castellà, és una de les precursores del boom de les sèries televisives actuals, al canviar per sempre més el món de les sèries i ser la primera en generar un notable fenomen de masses aconseguint que milers de persones que fins aleshores no acostumaven a veure’n la seguissin incondicionalment. Va ser emesa per la cadena ABC a partir del 2004 i consta de 6 temporades, rebent cada any d’emissió guardons de categoria com els Globus d’Or o Emmy.

L’argument de la sèrie és ben senzill: hi ha un accident d’avió i els supervivents es veuen atrapats en una illa perduda al Pacífic. Però a mida que avança, la història es va complicant amb tot un seguit de misteris, fent que cada cop més la protagonista de la sèrie sigui l’illa en sí mateixa.

Aquesta, a més, va ser la sèrie que va portar J.J. Abrams a la fama que té avui en dia: ha fet moltes sèries de culte com Alias o Fringe, i també dirigit pel·lícules com Misión Imposible 3, Star Treck o la última de Star Wars.
Si no l’heu vist, us esteu perdent un clàssic contemporani que us atraparà i us deixarà sense alè!


Per a més informació, aquí teniu la fitxa tècnica de FilmAffinity i de IMDb.

També, com sempre, aquí teniu el tràiler de la primera temporada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada