15 d’oct. 2016

Recomanació de còmic: Saga

LA BIBLIOTECA US RECOMANA: CÒMIC 


El planeta Terrada i el seu satèl·lit Guirnalda estan immersos en una guerra. Per no destruir els seus territoris, els combats es porten a altres planetes estenent així l’enfrontament a tot l’Univers. Però enmig de tot això sorgeix l’amor entre una soldat de Terrada i un combatent de Guirnalda, tenint una filla en comú. Aquesta filla representa un perill per als dos bàndols, al ser un clar exemple de que els dos planetes podrien conviure pacíficament.

La protagonista de la sèrie que avui us recomanem és aquesta nena, Hazel, que ens narra la història d’amor entre els seus pares i la seva odissea espacial per evitar que els atrapin. Coneixerem personatges de tota mena, des de fantasmes amigables a caça-recompenses sanguinaris, passant per robots amb cara de televisor ben humans.

Si bé la història podria dir-se que navega entre Star Wars i El Senyor dels Anells amb un toc de Romeu i Julieta, en el fons del que tracta és del fet de portar a la vida un nadó enmig d’un univers en guerra. A més, el dibuix de Fiona Staples que l’acompanya és molt atractiu, i l’univers creat per Brian K. Vaughan és ben complert.

Si a tot això li afegim l’ampli reconeixement que ha obtingut la sèrie (tan en nombre de premis recollits com per les crítiques de professionals i lectors), queda clar que es tracta d’un còmic que enganxa.

Per veure la fitxa completa, seguiu l'enllaç a Planeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada