15 de nov. 2016

Recomanació de sèries: Les Revenants

EL SÈRIEADDICTE US RECOMANA...

La sèrie es situa a Annecy, un idíl·lic poble dels Alps, on d’un dia per l’altre comencen a aparèixer persones que havien mort anys enrere. Retornats que no son conscients de la seva mort i tampoc entenen les fortes reaccions emocionals que ocasionen als seus familiars. Paral·lelament, estranys fenomens es succeeixen a l’enorme presa que envolta el poble.

Lluny del gore que caracteritza el subgènere de zombies, “Les revenants” és una sèrie continguda i elegant, amb un destacable treball dels actors, i una remarcable fotografia i banda sonora (de Mogwai, també disponible a la biblioteca). Silencis, ritme lent, intriga i una atmosfera asfixiant, emmarquen escenes d’alt contingut emocional, de fort impacte a l’espectador.

Basada en una pel·lícula anterior del mateix títol, “Les revenants” és una proposta interessant i original dins del panorama de sèries de gènere fantàstic, més propera al drama intimista. De producció europea i estrenada a Canal+ França, ha estat ben rebuda per la crítica, i s’ha distribuït en diversos països, també en la seva segona temporada.


Per a més informació, aquí teniu la fitxa tècnica de FilmAffinity i de IMDb.

Aquí us deixem el tràiler de la primera temporada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada