15 de set. 2022

 

FORMACIÓ EN L'ÀMBIT TIC:


Curs "+ HUMANS + DIGITALS: Cap a una nova era digital"

L'Ateneu Barcelonès llença, del 8 d'octubre al 20 de desembre, un curs on podràs aprofundir sobre les evidències dels canvis culturals i tecnològics actuals de la mà d'especialistes.

El curs es realitzarà el dimarts de cada setmana i es podrà seguir tant de manera virtual, com presencial.

Preu: 150€ (No sòcies de l'Ateneu) / 75€ (Sòcies de l'Ateneu).
Inscripcions i pagament es poden efectuar fins a l'11 d'octubre presencialment a l'Ateneu o en línia a través d'aquest enllaç.


Per a més informació: info@ateneubcn.cat

-

Citilab

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat obre inscripcions per als cursos STEAM. Aquests cursos fomenten el desenvolupament del pensament computacional, l'aprenentatge de la programació i la robòtica i el descobriment del món maker.


-

Piscine Discovery Women's Edition

Aquest mes de setembre, els campus de programació de la Fundació Telefònica 42, convoquen una nova "Piscine Discovery". Es tracta d'una formació gratuïta i presencial per a dones interessades a fer el salt al món de la programació i el desenvolupament web.

L'edició de Barcelona se celebrarà del dilluns 19 al divendres 23 de setembre.


-

Tercer Congrés de Competències digitals

El 5 d'octubre, el Cibernàrium de Barcelona Activa, acollirà la tercera edició del Congrés de competències digitals. Aquest, reunirà personalitats de referència en l'àmbit digital per reflexionar i debatre al voltant d'un seguit de qüestions clau: Com afrontem la bretxa digital? Com contribuïm al desenvolupament d'una ciutadania digitalment empoderada d'una forma ètica i inclusiva per a totes les persones?

A més, l'esdeveniment tindrà format híbrid i comptarà amb diferents tallers virtuals de tipus metodològic i tecnològic previstos els dies 3, 4, 6 i 7 d'octubre.


-

Podeu trobar més informació a l'apartat de formació de Punt TIC:

PuntTIC. Formació 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada