Guies de lectura

Guies de lectura

Amb les següents guies, et proposem lectures i documents recomanats segons la seva temàtica, centre d'interès o efemèride: clica a la imatge per accedir a la versió ISSUU de la guia.

Guia de lectura: Menú de Nadal
Llibres de receptes per als àpats de Nadal: cuina de festa, familiar, tradicional, noves propostes... Organitzat en "Entrants", "Àpat principal", "Postres" i "Begudes".

Guia de lectura: Anem per feina
Selecció de publicacions del centre d'interès "Món laboral", útils per a la recerca de feina, emprenedoria i millora professional.

Guia de lectura: Bruixes a la Biblioteca
Vinculat a la celebració de la Nit de Sant Joan (Nit de les Bruixes) i a la celebració del centenari del naixement de Roald Dahl (autor de "Bruixes") ens centrem en aquests personatges del folklore.
Guia de lectura: Emociona't
Recull de llibres i pel·lícules que permeten acompanyar als infants en el reconeixement de les seves pròpies emocions mentre gaudim de la lectura...


Guia de lectura: El millor regal, fet per tu...
Tria de llibres del centre d'interès "Fet a mà. Fil i agulla. Manualitats" per a realitzar manualment un regal (labors, paper, decoració...) i millorar-ne la presentació.


Guia de lectura: Fantasmes a la Biblioteca
Recull de llibres infantils, novel·la, pel·lícules i llibres de coneixement entorn al tema dels fantasmes, espectres, cases encantades, etc.
Guia de Sant Jordi: recomanacions 2015
Recomanacions per a Sant Jordi, especialment d'àlbum il·lustrat, còmic i novel·la gràfica, i en general tot aquell llibre en què la il·lustració esdevé el principal atractiu.
http://issuu.com/bibliotecatirantloblanc/docs/tardor?e=6350866/9654201 


Guia de lectura: "Cuina"


Guia de lectura: "Racó de mares i pares"
Guia de Sant Jordi: recomanacions 2014

Guia de lectura: "Violència de gènere"

Guia de lectura: "Sèries de TV"